22.01.2007 г., 17:50 ч.

Ще те накарам да се влюбиш 

  Поезия
1159 0 5

Намерих те! Най-накрая!
Прекрасен! А така далечен!
Не беше трудно да се влюбя!

Обичам те! И е прекрасно!
Сънувам те! И те жадувам!
Ще те накарам да се влюбиш!

Усмихваш се! Ръце протягаш!
Докосваш мен! И пак съм твоя!
Прекрасно е да си обичан!

13.12.2006г.
София, България

© Весела Кънчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??