20.07.2008 г., 12:58 ч.

Ще те намеря! 

  Поезия » Любовна
1174 0 8

Ще те намеря, ще потърся сили да те преоткрия,

за да се влюбя в теб, отново, както бях преди...

А болката и мъката... от теб в съня ще скрия,

света ще преобърна, ще се влача, в твоите следи...

 

Ще те открия, ще намеря смелост за да те погледна,

ще търся огъня, опожарявал нашите души...

Дори искра единствена, проблясваща последна,

ще я запаля... нека лумне... и да ни изпепели...

 

Ще се преборя, с нокти, с зъби, пак за любовта ти,

ще бъдеш мой, дори да падам, да боли и да кървя,

отдавна съм наясно, но събирах смелостта си -

дори и закъсняла, пак към тебе ще вървя...

 

Ще те намеря, и в краката ти сърцето си ще сложа.

Ще бъда мирна, тихо ще дочакам своята съдба.

Ще бъда силна, ако кажеш, че без мене можеш,

но знай... разбрах... за мене ти си любовта...

© Мила Нежна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??