9.09.2008 г., 7:11 ч.

Ще те откривам... 

  Поезия » Любовна
705 0 3

Ще те откривам

и преоткривам далече напред...

Ще вървим през гората

на нашите сплетени пръсти -

и компас ще ми бъде твоята радост

да знаеш, че ме има... в гората,

във шепите ти - като малка нежност...

Ще ме намираш

и пуснеш дълбоко, дълбоко...

Ще се гмуркаме под гладкостта

на нашите чувства -

все към морето, все към страстта ни

ще загубваме сили... ще спира дъхът ни

мисълта, че ще се забравим във времето...

 

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??