6.01.2008 г., 14:11 ч.

Ще те прокълна 

  Поезия
508 0 2

Късно е! В различен свят живеем.

И нищо, че те срещам,

за мене си мираж!

Късно е! Една любов угасна.

Такава бе съдбата

и няма да те спра.

Ще продължиме, във всеки спомен ще остане.

А твойто име за мен ще бъде само рана.

За мене никой друг не съществува днес.

Сама сред всички вървя и нося самота.

А теб ще прокълна да бъдеш с друга ти.

Сърцето си да дариш и своите мечти...

А тя да те рани.

Празно е навсякъде край мене.

Душата моя стене,

усещам само хлад.

Ще те забравя... Някой ден ще усетя.

И ще остане единствено мойта клетва!

© Гергана Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??