8.02.2008 г., 9:52 ч.

Ще те срещна вчера 

  Поезия » Любовна
702 0 8

ЩЕ ТЕ СРЕЩНА ВЧЕРА

 

 

 

ще те срещна вчера

 

от омарата родена

гледаш ме

с кристален поглед

без усмивка

от росата напоена

с блага доброта

ме осветяваш

но искаш ли

мига и този ден

да ги прескочим

днес не се усмихваш

 

ще те срещна вчера

за да има утре

© Чавдар Кунчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??