18.06.2008 г., 11:48 ч.

Ще ти дам 

  Поезия » Любовна
505 0 1


Ти не разбра, а когато се съмна,
аз си отидох и нямаше нищо от мен,
аз в другата нощ ще се върна,
да мине само и този дълъг ден.

Ще ти нося вода от морето
и по една мида за спомен,
по една красива звезда от небето,
да ти напомня всичко за мен.

И когато се свърши света
и отидем там на небето,
носи тези мои неща,
а аз ще ти върна сърцето.

21:02ч
16.06.08г

© Надежда Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??