1.01.2008 г., 17:37 ч.

Ще ти липсвам 

  Поезия » Любовна
860 0 12

  Ще ти липсвам някога,

когато си преглътнал тишината си,

но единствено ще те целува вятър,

докоснал със тъга снагата ти.

  Ще ти липсвам някога.

Безмълвни очите ти ще гледат нищото.

По стъпките ми ще вървиш и вярвам,

ще искаш да се върна същата.

  Ще ти липсвам и онази болка,

която сладко гърдите ти е галила,

сега ще бъда само нежен спомен,

за една любов, от ревност смазана.

       Ще ти липсвам!!!

© Сияна Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??