16.03.2023 г., 10:44 ч.

Ще ти се прииска да я цункаш 

  Поезия » Хумористична
152 0 0


Любимецът домашен ми е малко странен,
порода непривличаща животнолюбци,
че в този свят чаровен и измамен
те търсят си да гушкат все сладурци...

А моят е... хиена на петна...
Да, правилно ме чу, той е хиена!
Обичам да я галя със ръка,
дори възпявам я понякога в поема...

За нея грижа се и всеки ден я къпя,
а тя под душа с вдъхновение търчи.
Богатство ми е, много ми е скъпа,
жената също я обича, гушка я дори.

Това е то,  с любов кога се гледа
и звярът става патенце, и се раздава!
Харесват я съседките, дори с съседа
я галят, щом главичка им подава.

Не верваш, а? Е, може да усетиш
тези чувства, щом ти я покажа -
И силна е, на нея щом се качиш
сякаш конче яздиш си... на плажа...

А топлината й, когато те огрее,
повервай ми, че няма да й устойш!
Ще коленичиш, вервай ми, пред нея
и със целувчица... ще я дариш...

10.03.2023.

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??