13.02.2019 г., 11:09 ч.

Ще влезна сам 

  Поезия » Любовна
286 0 0

Не чакаш ме,

не търсиш ме,
в съня ти няма да се появя! 
Ще влезна на сърцето твое, 
в празната му, пуста стая
да ти напомня, за какво скърбя! 
Не чакаш ме,
а и не бягаш,
не търся плачещото в теб дете,
потърсих и поисках таз,
която влюбеното ми сърце размаза, 
таз която то, разбито все зове! 
Ще влезна сам 
в сърцето твое опустяло,
ще търся там 
остатък негов скрит,
жадуващ любовта, 
запазена, закриляна,не смазана, 
на спомена,приготвена, 
товара, то да понесе!

Максим Велков

© Максим Велков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??