25.07.2020 г., 11:04 ч.

Ще заговори 

  Поезия » Друга
690 2 1

Ще заговори стара любов,
ще копнее за твоята целувка,
както онази нощ,
в която нещо запърха...

Твоите очи ще говорят,
ще се вгледат в моята душа,
от която ще тъгува капка сълза,
защото сърцето е затворено, за любовта.

И ще боли, ще мълчи
и ще прости,
защото ти си първата любов,
която боли.

© Димитрина Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??