28.03.2021 г., 9:49 ч.

Що е то това любовна трепет?! 

  Поезия » Любовна
361 0 0

Любовна трепет
Що е то това
Видях те в пет
Не те очаквах
Сърцето ми започна да играе
Искаше да те ласкае
Дъхът ми секваше
Кракът потрепваше
А мислите ми - пълна каша.
Боря се да не покажа
Всичко що се случва
Но тялото ми и неще да чува
Нима това е то?! Кажете!
Езикът се преплете
За продължение, моля не пишете!

© Deya Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??