4.09.2009 г., 11:47 ч.

Що за поетеса аз съм? 

  Поезия » Друга
586 0 2

Що за поетеса съм аз?

Щом не чувам своя собствен глас.

Щом не мога радостта си опиша,

щом като съм влюбена, аз муза нямам.

Що за поетеса съм аз?

Защо, когато сърцето ми се разкъсва от болка, ръката сама пише стихове?

Защо, когато съм наранена и любовта ми е несподелена, мога да пиша с часове.

Що за поетеса съм аз?

Защо не мога да пиша сега – когато имам всичко,

                                                  когато сън обичана,

                                                  когато съм щастлива?!

Що за поетеса аз съм?

Може би не заслужавам така да се наричам…

Поетът изразява радост, смях, веселие и после болка и страдание…

Аз не мога радостта си да изкажа…

Що за поетеса аз съм?

 

30.08.2009г

What_fun_f

© Надежда Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Е, тука много се смях! Съжалявам.
  • "Поетът изразява радост, смях, веселие и после болка и страдание" ?!?! Я вземи да почетеш поезия по-сериозно!
Предложения
: ??:??