Твоето няма определение...
Изхвърли любовта ми в кофата за смет,
заедно със спомените, без съмнение.
Не искам обяснения...
Зная, за всичко си зает...
не и за среднощните безчувствени прегрешения...
На любовта ми явно срокът на годност за теб изтече
не помня датата ù на производство.
Махна я от своето хладилно сърце, че само пречи,
накърняваща голямото ти достойнство.
Хвърли я на сметището, да хапнат и уличните кучета,
все още не се е вкиснала...
Да направиш добро,
хранейки бездомните кутрета
и да ти е спокойно, че все пак сама не съм останала...
` Евелина
© Евита Всички права запазени