17.10.2018 г., 7:49 ч.

Щом кукувица закука 

  Поезия » Философска, Авторска песен
1113 0 1

Щом кукувица закука

Автор – Величка Николова – Литатру1

 

Щом

бухал

бухне

в гората,

мен

ми се стъжва

в душата…

 

Щом

горски вятър

задуха,

мен

ми

се

иска

 разтуха.

 

Щом

кукувица

закука,

аз моля

Бог

да си тука!

 

Литатру

България, София

© Величка Богданова - Литатру Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??