3.02.2007 г., 13:52 ч.

Щом така ти харесва... 

  Поезия
847 0 1
Обичаш да си драматична,
пълен мрак и светлина.
Ведин момент да си първична,
в другия - по правила.

Обичаш да си нетипична,
парещ огън и слана.
В един момент да си себична,
в другия - добра душа.

Обичаш да го разиграваш,
не ми пробутвай номера.
Отиваш там да се раздаваш,
където вече съм била.

© Борислава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??