24.10.2024 г., 17:35 ч.

Щом те има 

  Поезия » Любовна
99 2 1

 

Когато ме целуваш 
през нощта,
душата ми изпълваш,
усещам любовта!

 

Когато си до мен
не ми е нужно друго,
ти си благослов
и райско чудо!

 

Ти ми вдъхваш сили,
вдъхваш и кураж,
а ласките ти мили
блян са сбъднат, бивш мираж!

 

Копнея те и ме възбуждаш,
за живота ме събуждаш!
Всичко става цветно, живо,
ти си щастието в ежедневието сиво!

 

Сънувам те, мечтая те,
бленувам те,
а щом те няма 
отново чувам те!

 

Навсякъде си с мен Мечта,
животът ми е сладка рима,
щом те има 
тук до мен любима!

© Добромир Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??