25.06.2009 г., 23:05 ч.

Щурците 

  Поезия » Друга
734 0 10



Тук щурците тихо пеят.
И ме водят към нощта.
Песента им, песен
нежна е.
Тя разказва за  света.

През лятото щурците
идват.
В объркания
наш живот.
Рефрен от близост
плахо се
изсипва. Оставен със любов.




Хубаво и ползотворно лято на всички!


© Любослава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??