2.10.2009 г., 10:10 ч.

Шумно (много шумно) 

  Поезия » Друга
564 0 9

 

 

 

Имало едно време...

Това бръмчене е ужасно.
Звук на щори и криле.
Мухи се ловят с мед.
Чаят ми е с мента и жасмин.

 

Няма ли да спрат алармите?
Прозорецът е онемял от викане.
Оглушавам.
Пак тези тихи гласове. Твърде тихи.
Да. Оглушавам.

 

Шумът сънува приказки.
Черно-бели. Неми.

 

Автобус по улицата.
Прозорецът изкрещя наум.
(различен от бръмчене шум)
Мислите се качиха транзит.
До по-тихо място.

Това бръмчене на мухи е ужасно.

... а тази приказка няма да има край...

 

 

© Ол Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??