Шумът на хората
Шумът на хората е толкова различен,
понякога весел,дори симпатичен.
Понякога тъжен в града динамичен,
а понякога той е дори романтичен!
Шумът на хората е толкова различен,
понякога тих,импулсивен или безличен.
Най-хубавият шум е този на децата,
щастливи,весели унесени в играта!
Шумът на хората е толкова различен,
а толкова обичам спокойствие и тишина!
Понякога шумовете ме напрягт и натоварват,
смехът и усмивките ме зареждат и разтоварват!
Светът е тъжен,весел и много различен,
шарен ,сив,красив и грозен но не безличен!
© Валентин Миленов Всички права запазени