25.05.2004 г., 16:03 ч.

Си или не Си? 

  Поезия
1515 0 1
Ти ли си , или не си ?
Или може би си образ на изкривеното ми въображение ?
Там ли си или те няма ?
Или си се скрил в дълбините на морето ?
Обичам ли те или не ?
Или за пореден път сърцето ме предава ?
Но ти си просто сън , ти си вятър .
Реалност ли си , или не си ? Къде си ?
Потъни в очите ми и влез в сърцето ,
душата , мозъка и се потърси - там ли си или не си ?
Ти си всичко и нищо .
Ти си слънце и луна .
Ти си огън и вода .
Има ли те , или те няма ?
Или просто си потънал в дълбините на очите ми ?
Ти ли си или не си ? Докосни ме и си отиди !

© Калина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Добър Коментар ама само ти ме критикуваш никой друг не се сеща Аре бе хора WAKE UP!
Предложения
: ??:??