... Коя дума е по-силна от „искам”?
За да я използвам.
Може би думата е „мога”?!
Да - мога да съм силна.
Мога да съм и непорочна.
Мога и да съм слаба, но за кратко.
Мога да обичам.
Мога да се вричам във доброто.
Мога да простя.
Мога и да заспя, спокойна
за утрешния ден.
Мога и да родя.
Мога да превъзмогна болката във мен.
Мога и себе си да бъда.
Да, аз мога да живея!
© Даниела Цветанова Всички права запазени