21.11.2008 г., 18:49 ч.

Силен съм 

  Поезия » Любовна
582 0 2
Аз съм силен и мога да гледам лицето ти така, както ти гледаше мен!
Аз съм силен и мога да скрия сърцето си и никога да не е в твоя план!
Аз съм силен и мога без да галя косите ти така, както моите ти не погали!
Аз съм силен и мога да преглътна мечтите си така, както нашите общи забрави! 
Аз съм силен и мога да заключа душата си така, както ти я заключи в мен!
Аз съм силен и мога да забравя телата ни така, както се сливаха всеки път! 
Аз съм силен и мага да мисля за себе си така, както някога мислеше ти! 
Аз съм силен и мога да живея живота си така, както намеря за добре!
Аз съм силен и знам, че мога да намеря решение на тъгата, която ти ми причини!                       

© Иван Петков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??