3.10.2007 г., 10:26 ч.

Силуети 

  Поезия
492 0 9
 

Силуети

На смехове

Обкръжени като индианци

Огън

Горя

В танците на бавна песен


Бяло-черна лента

Филм

Заснети

Животите на портрети

(прах по сивите лица)

Не са празни стените на офисите

(тогава ги наричахме кабинети)


Напукана мазилка

На малките животни дом

Няколко празни бутилки

Затворили стар мирис

Алкохол


Силуети

По стените

Играят на игри

Къде отиде детството ми

(под мазилката се скри)


05.09.2007

© Десислав Илиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??