20.09.2005 г., 21:53 ч.

Синема 

  Поезия
756 0 0
Участвам в главната роля
на своя живот.
Понякога съм зрител.
Не винаги играя добре.
Някои реплики не ми пасват.
Някои хора не са от този филм.
С режисьора не сме на едно мнение.
Плача комично и не се радвам докрай.
Искам хепи енд,а пък режисьорът...
Краят му не се вижда.

© Здравка Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??