Sep 20, 2005, 9:53 PM

Синема 

  Poetry
757 0 0
Участвам в главната роля
на своя живот.
Понякога съм зрител.
Не винаги играя добре.
Някои реплики не ми пасват.
Някои хора не са от този филм.
С режисьора не сме на едно мнение.
Плача комично и не се радвам докрай.
Искам хепи енд,а пък режисьорът...
Краят му не се вижда.

© Здравка Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??