15.10.2007 г., 17:39 ч.

Синестезия 

  Поезия
1094 0 12
  СИНЕСТЕЗИЯ


„... Дай ми три километра от твоето време,

 от Арбат та до два сутринта..."

                                             Андрей Вознесенски



Ако дължината на чувствата ни се измерваше в метри,

а Любовта ни бе: хиляди километри...

Ако един ден Тя се превърне за теб, в бреме...

О, тогава, мили,

                    не бих взела и един мили-метър

                                                          от твоето време.






Речник:

Синестезия -  смесване на възприятията

© Бина Влади Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??