1.08.2012 г., 20:52 ч.

*Синхрон 30.07.2012 

  Поезия » Друга
348 0 0

Своята почивка вдишвам бавно, със наслада.
Издишвам с благодарност напрежението от деня.
Очи затварям, тишина и тъмнина ме обладават.
Енергията нежно вплита се във моята душа.

Музика от дишане в хармония със тишина.
Оркестърът е мойто тяло, диригент е Любовта.
Осъзнавам, без да мисля, и усещам не със сетива.
Прекрасно е! Затворени очите виждат Светлина...

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??