СИНТЕТИКА
Две нежни капчици роса,
върху клепачи в синьо оцветени.
И тънка, контрастираща следа,
върху страни, от руж поруменели.
Две малки капчици роса,
сред мигли с косъм синтетичен.
Къдрици чудни. Прелестна коса.
Перука някаква, със цвят безличен.
© Ник Желев Всички права запазени