Apr 8, 2011, 12:10 PM

Синтетика 

  Poetry » Humour
516 0 2

    СИНТЕТИКА

 

Две нежни капчици роса,

върху клепачи в синьо оцветени.

И тънка, контрастираща следа,

върху страни, от руж поруменели.

 

Две малки капчици роса,

сред мигли с косъм синтетичен.

Къдрици чудни. Прелестна коса.

Перука някаква, със цвят безличен.

© Ник Желев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??