31.07.2007 г., 15:18 ч.

Синьо 

  Поезия
706 0 2

Кадър бърз и свят,
дим, пронизващ чудеса.
В екрана давещи горят
влюбените небеса.

Звезди, полярни ледове,
а ужасът в очите се забил
и гасне в бъдни часове
любовта като на филм...

© Поларис Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??