Jul 31, 2007, 3:18 PM

Синьо 

  Poetry
794 0 2

Кадър бърз и свят,
дим, пронизващ чудеса.
В екрана давещи горят
влюбените небеса.

Звезди, полярни ледове,
а ужасът в очите се забил
и гасне в бъдни часове
любовта като на филм...

© Поларис All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??