27.09.2009 г., 23:36 ч.

Синьо безмълвие 

  Поезия » Любовна
468 0 1

Щурецът пожела
постеля... И слънцето я изтъка
от шепота,
от палитреноръждивото
на залеза,
от натежалата цветност на
очите и от синьото
пеперудено безмълвие.
Отражение
в парче огледало,
където...
устните...
ръцете...
подгонени от вятъра
следи от лудост ни оставят,
а кръвта...
Пият зениците ни вино.

© Мери Попинз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??