19.08.2023 г., 20:40 ч.

Синьо лято на Ели Христова 

  Поезия » Пейзажна
396 1 3

Синьо лято Ели нарисува,

сини вълни, синьо море, синьо небе, 

в синьо чайка сега бленува

да разпери уморени си криле... 

 

Всичко е в синьо - мечти, 

надежда, планини 

и вълшебството дори, 

обвило света ни. 

 

Гледам тази синева

и се усмихвам

на нейната красота,

после притихвам...

 

Всичко е синьо! И аз дори, 

потънала в лято и море, 

намерила го в твоите очи,

където съм винаги добре... 

 

Синьо лято, синьо море, 

сини вълни, синьо небе... 

В синьо чайка лети... 

В синьо сме аз и ти! 

 

 

 

 

 

 

 

© Людмила Данова Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Когато вдъхновението замълчи, умът бързо се изморява »

24 място

  484 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??