12.10.2018 г., 8:34 ч.  

Синьо в зелено 

  Поезия » Любовна
601 0 0

Хладен полъх и дъх на море
една топла ръка и трептящо сърце
изгрев посрещнат с развети коси
милувка на топлите нежни лъчи
стъпки от двама през пустия плаж
неотдавна изваяни в чуден мираж
засипани с пясък съдба до съдба
полет на погледи в далечна мечта
рамо до рамо душа до душа
оставена ясна гореща следа
пръсти преплетени в нежен захват
за отдавна бленуван житейски обрат
нощната буря заглъхваща в спомен
водата оплискана в кея огромен
ураганът утихнал морето - студено
и вълните преливат от синьо в зелено...

 

08 Окт 2018

© Калоян Стоянов Всички права запазени

Малко за прехода от нощно-синята буря в зелените нюанси на морето при изгрева.
* липсата на главни букви и пунктуация е умишлена

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??