16.11.2017 г., 9:54 ч.

Сиреч е 

  Поезия
256 0 0

любов засмяна -
сиреч е омразата -
с любов - за смяна

 

.....................................

 

обич засмяна -
омразата сиреч е -
с обич - за смяна

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??