16 nov 2017, 9:54

Сиреч е 

  Poesía
257 0 0

любов засмяна -
сиреч е омразата -
с любов - за смяна

 

.....................................

 

обич засмяна -
омразата сиреч е -
с обич - за смяна

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??