16.02.2016 г., 21:07 ч.

Ситуация 

  Поезия » Хумористична, Гражданска
574 0 4

Партия. Разцепване. Доган.

Путин. Газ. Затворен кран.

 

Десни. Опозиция. Проект.

Избирател. Дупка на геврек.

 

Граници. Огради. Бежанци.

Празник. Трънени венци.

 

История. Иго. Промени.

Пост. Бижу. Меглени.

 

Сметки. Банка. Съдия.

Наглост. Власт. Беля.

© Стефан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??