21.11.2013 г., 20:19 ч.

Сиво 

  Поезия » Гражданска
575 0 1

Сиво, безлично отронва се времето,

отвратителни нощи и дни,

отдавна изгнило е семето,

всичко у мене изтлява, боли.

 

Работа ме притиска до стената

постоянно, неуморно, безспирно,

трохи взимам, не заплата,

нещо е стиснало гърлото силно.

 

Не желая радост или отплата, 

стига ми да изчезне сивото от делника,

допивам новата горчива чаша,

сърцето съм оставил в хладилника.

© ShamelessDreams Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Може би е добре да оставиш сърцето за известно време дълбоко замразено...Така ще го съхраниш по-дълго .Много ми хареса! Поздрави, М.
Предложения
: ??:??