28.02.2015 г., 17:59 ч.

Сивота 

  Поезия
491 0 0

Стоя и мисля си сега!
Колко нюанса има в тази сивота.
Хора, ситуация и смехове 
и в край на сметка пълна липса на цветове.

Понякога чувствам се като див звяр,
неразличаващ цветове, та дори и в птица жар!
Но знам, че един вътрешен пожар
ще ми покаже цветовия чар.

© Красимир Цуцов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??