Feb 28, 2015, 5:59 PM

Сивота 

  Poetry
485 0 0

Стоя и мисля си сега!
Колко нюанса има в тази сивота.
Хора, ситуация и смехове 
и в край на сметка пълна липса на цветове.

Понякога чувствам се като див звяр,
неразличаващ цветове, та дори и в птица жар!
Но знам, че един вътрешен пожар
ще ми покаже цветовия чар.

© Красимир Цуцов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??