Мечтите в нас сияят и са вечни,
животът им е слънчева спирала,
че вдишат чиста влюбена сърдечност
и цветни са от розово до бяло.
Покапват като дъжд - зелена вяра,
а пият чувствата, цъфтят щастливи,
най-хубавите думи ни повтарят,
и нов живот пред взора ни разливат.
© Милена Френкева Всички права запазени