11 апр. 2021 г., 15:58

Сияние на мечти 

  Поэзия
155 0 0

Мечтите в нас сияят и са вечни,

животът им е слънчева спирала,

че вдишат чиста влюбена сърдечност

и цветни са от розово до бяло.

 

Покапват като дъжд - зелена вяра,

а пият чувствата, цъфтят щастливи,

най-хубавите думи ни повтарят,

и нов живот пред взора ни разливат.

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??