21.06.2013 г., 20:48 ч.

Скаут 

  Поезия » Пейзажна
563 0 1

Скаут


Разхождам се в живота си,патрулирам периметъра.
Аз съм просто скаут,без компания и настроение.
Алъш вериш мошеник, гледам тъничко да мина метъра
и да застопоря живота си в идеално положение.
Наляво-надясно скитам из прашните улици,
ровя даже по кофите, за да намирам идеи.
Скаут-единак по природа съм и по всичко личи,
затова и сам си говоря, плача и се смея....
... Сам съм добре, но пък с добри хора се живее,
а те взеха, че пък свършиха миналата седмица...
Така че всичко е наред и свободно се рея
и с усмивка приемам всички гадни неща.
Аз съм просто скаут, без компания и нужда от нея,
сам се оправям в тези интересни времена.
Описвам хрониките си в рими, за да не полудея
и за да оставя, от мизерното си съществуване, следа.

© Михаил Попов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Чрез болката се раждат най-добрите стихове, скауте!
Предложения
: ??:??