29.06.2017 г., 16:15 ч.

Сказания на пълнолуние 

  Поезия » Любовна
675 0 0

Сказания на пълнолуния  

 

Усмивка,

погледи,

въздишка,

желания и топъл дъжд.

Отмити чувствата на ревност

и стара грешка,

наведнаж.

Копнежи светли,

прегръдка нежна,

мечти-реалност,

любовен стих,

ръце обвити,

дъх на лято,

слети в трепет,

с глас тъй тих.

Елексир във пълна чаша,

пълнолуние,

звезди.

Сякаш някой ни поднася,

в таз поема, аз и ти. 
 

© Елеонора Крушева Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Поглед към звездите - мост към любовта »

35 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??