11.04.2009 г., 21:49 ч.

Скитница 

  Поезия » Любовна
570 0 2

Скитница сама,
останала без душа,

търси теб и любовта.
Но намира ли я - НЕ!
Защото той е сляп и глух
за чувствата и нея.
Не иска той пред хората да се излага
и сърцето нейно наранява.
Но тя не се предава!
Упорито продължава
тайничко да се надява
да събуди тя у него
чувства нежни и безкрайни...

© Радка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??