4.01.2013 г., 16:07 ч.

Скитница 

  Поезия
324 0 0

                 

  

 

 

 Събличам се и хуквам гола във нощта.

Луната ме обсипва щедро със сребро.

Блестя, разхождам се навън сама

и сякаш търся нещо, но  какво?

 

 

Дорде петли захванат свойта песен,

аз бродя из незнайни друми.

Дали е пролет, лято или есен,

наоколо прелитат нежни думи.

 

 

Загръщам се със тях и се прибирам –

отнасям цялата им красота.

И само вкъщи, уморена, аз намирам

утеха и спокойствие, и топлина.

© Вили Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??