16.08.2013 г., 20:08 ч.

Скитникът 

  Поезия » Друга
375 0 1

Скитникът

 

Скитникът - силует в света ръбест

преглъща незаздравели рани.

Замеря с тишини самотните нощи.

Пропукани илюзии - хвърлени въпроси

в горчивите дни на трудния си свят.

Събира парченца надежди

за кърпене на издрасканото сърце.

Мокри тъжни очи, уморени

от пътища и безпътици

търсят топлина. В нечии очи...

 

Ванко Николов (Starkmaster)

© Ванко Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??