СКОРПИОНСКА ПРОЛЕТНА УМОРА
Казват, че имало две зодии - Скорпион и ухапани от Скорпион...
вторите явно нямат/или са загубили/ чувство за хумор...
Уморих се да бъда
суперчовек,
желязната лейди,
самотна парясница...
Животът забързано
да преминава през мен,
безтленно затлачен,
ограбван безмилостно...
Уморих се да бъда
и мъж, и жена
в обвивка на някакво
безполово нещо...
Умори се и моята
безметежна душа
да търси подслон
всред невежи и кризи...
Съжалявам,
но не ще се предам,
вие просто не ме познавате...
Съжалението
ще остане за вас,
мили мои,
временни грижи...
Посвещавам на всички, които милеят за родната култура...
и на всички, на които им е все още до култура!!!
© Силвия Андреева Всички права запазени