11.07.2017 г., 16:29 ч.

Скрита 

  Поезия
302 0 0

Скрита под тревата
е светулката
на нашата душа.
Пее,
свири
и танцува,
скрита от света.
Ала има някой,
който слуша,
чува,
сам танцува
непознатата мелодия.
Друг
открива,
че умее и да композира
своя музика.
И отварят се очите,
нощем в тъмното
с възхита взират се
във светлините
и красивия им вихър.
Колко жив е тъй света!
И животът под тревата –
скрила се е тук
светулката
на нашата душа.

© Кирилка Пачева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??