8.05.2012 г., 10:16 ч.

Скузи 

  Поезия » Хумористична
2156 0 35

Уно пиано ми канти от снощи,
коме трафити стари камбани.
Лее канцоне в главата ми още,
ще ми напомня чак до домани.

На дълга маса цяла в манджорно
белисима донна контро ди мене
даде надежди ту визо риторно,
почерпи салата и грапа... ма бене!!!:)

На третата копа ут тая пърцуца
и мярнах ф очите голяма сперанца.
Ма са напих като тряснат с каруца.
Скузи! ... Не мога да стана за танца!

Ла донна изчезна фуори ф мъглата,
останах соло с тутти мушички.
Само мемория рести ф главата.
Спрете камбаните! Силенцио всички!!!
Баста!
Амин!

© Костадин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??